headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Argentinië bouwstenen:
Reis langs pampa’s en gletsjers naar Patagonië door Argentinië!

 
In Argentinië kun je wandelen door de stille vlaktes van Patagonië en langs de met sneeuw bedekte bergtoppen, ruige rivieren en ijsblauwe watervallen in het unieke natuurpark Torres del Paine in Chili. Reis van de levendige hoofdstad Buenos Aires over de weidse Argentijnse steppe naar de beroemde Perito Moreno gletsjer. We helpen je heel graag op weg naar Argentinië!
 


20 bouwstenen

Easy Landing Buenos Aires

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 125,- p.p.

Een ideaal startpakket: na aankomst op het vliegveld van Buenos Aires word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum van Buenos Aires brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »

Gaucho’s op de pampa: Estancia El Ombu

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 229,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen kan je heerlijk ontspannen op het platteland! Je verblijft op een originele Estancia op de Argentijnse Pampa. Een perfecte gelegenheid om kennis te maken met de tradities van het echt Gaucho leven!

lees verder »

De watervallen van Iguazu

3 dagen, 2 nachten

€ 225,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen bezoek je de Braziliaanse én de Argentijnse kant van de mooiste en grootste watervallen van Zuid-Amerika, zodat je een compleet beeld krijgt van deze enorme watermassa. Er komen hier 275 afzonderlijke watervallen bij elkaar, die vier kilometer de diepte instorten.

lees verder »

El Calafate: naar de beroemde Perito Moreno gletsjer

3 dagen, 2 nachten

€ 135,- p.p.

Je verblijft 2 nachten in Calafate aan het Lago Argentino in Patagonie, en je maakt vanuit Calafate een excursie van een hele dag naar de unieke Perito Moreno gletsjer, in het prachtige nationale park Los Glaciares!

lees verder »
Argentinie-bouwsteen-El-Chalten

El Chalten: wandelen rond Mount Fitz Roy

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 115,- p.p.

Het dorp El Chalten is de perfecte uitvalsbasis voor mooie dagwandelingen in het National Park Los Glaciares. Er zijn wandelingen voor verschillende niveaus; geniet van de met sneeuw bedekte bergtoppen en de ruige natuur!

lees verder »

Fly-drive: El Calafate, El Chalten & Torres del Paine

9 dagen, 8 nachten

€ 689,- p.p.

El Calafate aan het Lago Argentino is de uitvalsbasis voor je bezoek per huurauto aan de gletsjer Perito Moreno, aan El Chalten, in de bergen, en de indrukwekkende Torres del Paine in Chili!

lees verder »
Argentinie bouwsteen Torres del Paine

Fly-drive: van El Calafate naar Torres del Paine

6 dagen, 5 nachten

€ 625,- p.p.

El Calafate, middenin Patagonië, is de uitvalsbasis voor een bezoek per huurauto aan het indrukwekkende Nationale Park Torres del Paine in Chili, een absolute must voor wandelaars en natuurliefhebbers.

lees verder »

Per bus van El Calafate naar Torres del Paine

4 dagen, 3 nachten

€ 589,- p.p.

Vanuit El Calafate reis je per bus naar Torres del Paine, een must voor wandelaars en natuurliefhebbers. Deze bouwsteen eindigt in het Torres NP in Chili. Hierna kun je terug naar El Calafate in Argentinie OF verder reizen door Chili, de keuze is aan jou!

lees verder »

Per bus naar Torres del Paine en Ushuaia

5 dagen, 4 nachten

€ 705,- p.p.

Een bezoek per bus vanuit El Calafate aan Torres del Paine in Chili. De bouwsteen gaat verder via Punta Arenas naar Ushuaia in Argentinië, ideaal als je verder wilt reizen in het meest zuidelijke stuk van Argentinie!

lees verder »

Walvissen & zeeleeuwen bij schiereiland Valdes

3 dagen, 2 nachten

€ 225,- p.p.

Puerto Madryn is de uitvalsbasis voor het bezoek van een hele dag aan het prachtige schiereiland Valdes; de woonplaats voor zeeleeuwen, zeeolifanten, pinguïns, walrussen en van juni tot midden december ook walvissen.

lees verder »

Fly-drive: Puerto Madryn en het schiereiland Valdes

3 dagen, 2 nachten

€ 205,- p.p.

Puerto Madryn is de uitvalsbasis voor je bezoek per eigen huurauto aan het prachtige schiereiland Valdes; woonplaats voor zeeleeuwen, zeeolifanten, pinguïns, walrussen en van juni tot midden december ook walvissen!

lees verder »

Ushuaia: het zuidelijkste puntje

3 dagen, 2 nachten

€ 215,- p.p.

Vanuit Ushuaia, de meest zuidelijke stad van het Zuid-Amerikaanse continent, breng je een bezoek aan het Tierra del Fuego National Park, en maak je een boottocht per catamaran door het Beagle Kanaal!

lees verder »

Cruise Patagonië: van Punta Arenas naar Ushuaia

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 2620,- p.p.

Een prachtige cruise door de Patagonische wateren! Je vaart van Punta Arenas in Chileens Patagonië naar Ushuaia op Vuurland in Argentinië -of andersom- met een luxe cruiseschip. Geniet van de indrukwekkende gletsjers en prachtige dieren.

lees verder »
Argentinie-Antarctica cruise

Cruise naar Antarctica: Oceanwide Expeditions

10 dagen, 9 nachten

€ 5700,- p.p.

Een cruise van 10 dagen vanuit Ushuaia naar het Antarctisch schiereiland, en weer terug. Onderweg maak je diverse excursies vanaf het schip. Natuurlijk ontmoet je pinguïns en zie je vele andere vogelsoorten, walvissen en zeehonden.

lees verder »

Salta: het ruige noordwesten

3 dagen, 2 nachten

€ 135,- p.p.

Salta is een prachtige en levendige stad, waar je heerlijk rustig kunt rondslenteren langs de winkels en restaurantjes. Vanuit Salta maak je een excursie naar Cafayate, langs de Quebrada de las Conchas en natuurlijk bezoek je een wijnproeverij.

lees verder »

Fly-drive: Salta, Salinas Grandes en Humahuaca

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 265,- p.p.

Per eigen huurauto bezoek je vanuit Salta, een sfeervol plaatsje vol oude Spaans-koloniale gebouwen, de prachtige omgeving: San Antonio de los Cobras, de zoutvlakten en Purmamarca, waarvandaan je de Quebrada de Humahuace bezoekt.

lees verder »
Argentinie bouwstenen, fly-drive Salta

Fly-drive: Salta, de wijnregio, Salinas Grandes en Quebrada’s

8 dagen, 7 nachten

vanaf € 465,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen maak je vanuit Salta twee ‘rondjes’ per huurauto, eerst zuidwaarts naar Cafayate, de Quebrada de las Conchas en Cachi, na een nachtje Salta rijd je richting het noorden naar Purmamarca, de Salinas Grandes en Quebrada de Humahuaca.

lees verder »

Fietsen door het wijngebied bij Mendoza

3 dagen, 2 nachten

€ 165,- p.p.

Mendoza ligt in het belangrijkste wijngebied van Argentinië en heeft een heerlijk zacht klimaat, je maakt hier een superleuke fietstocht langs zoveel verschillende wijngaarden als je wilt, en natuurlijk kunnen de wijnen ook geproefd worden.

lees verder »

Het merengebied bij Bariloche

3 dagen, 2 nachten

€ 235,- p.p.

Vanuit het beroemde skioord Bariloche maak je een tocht naar San Martin de los Andes via La Ruta de los Siete Lagos; langs diverse mooie blauwe bergmeren met de besneeuwde bergtoppen op de achtergrond!

lees verder »
Brazilie-Rio, Copacabana

Relaxen aan het strand van Rio de Janeiro

4 dagen, 3 nachten

€ 209,- p.p.

Een perfecte afsluiter van je vakantie: relaxen op de stranden van Copacabana of Ipanema! ’s Avonds kun je lekker op een terrasje zitten met bv een caipirinha

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider