headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Self-drive: van El Calafate naar Torres del Paine

El Calafate - Torres del Paine – El Calafate

6 dagen, 5 nachten

Prijs € 695 vanaf,- p.p. Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Argentinie bouwsteen Torres del Paine

El Calafate ligt prachtig aan het Lago Argentino, middenin de stille vlaktes van Patagonië en is de uitvalsbasis voor een bezoek per huurauto aan het indrukwekkende Nationale Park Torres del Paine in Chili. Het park is een absolute must voor wandelaars en natuurliefhebbers. Tijdens deze fly-drive zie je sneeuw bedekte bergtoppen, ruige rivieren, ijsblauwe watervallen, stille meren en in het park natuurlijk  de torres, granieten torens waar het park zijn naam aan te danken heeft. Een prachtige ervaring!

 

Heb je geen huurauto of lijkt het je leuk en relaxed om dit traject per bus te reizen? Vraag het onze reisspecialist hierom en we passen het voor je aan.


Dag 1: (aankomst in) El Calafate, ophalen van de huurauto
Dag 2: per auto naar Torres del Paine National Park in Chili (345 km.)
Dag 3: vrije dag in Torres del Paine National Park
Dag 4: vrije dag in Torres del Paine National Park
Dag 5: terug per auto naar El Calafate (345 km.)
Dag 6: inleveren huurauto, einde bouwsteen

Prijs € 695 vanaf,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen in El Calafate inclusief ontbijt, 3 overnachtingen in Torres del Paine in een Refugio, 5 dagen autohuur categorie C (Chevrolet Onix of gelijkwaardig)  inclusief onbeperkt aantal kilometers, inclusief Cross Border Fee Chili en verzekeringen voor de auto

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, entreegelden Nationale Park, fooien, fooien, brandstof voor de auto en toeslag indien ophalen van de auto op het vliegveld

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode. Deze bouwsteen is door ons opgebouwd uit losse autohuur en losse hotelovernachtingen.

 

Let op: lees ook de voorwaarden autohuur AVIS

 

Reiscode: ARJ005

 

Periode: in verband met de weersomstandigheden is een bezoek aan Torres del Paine alleen mogelijk in de periode van oktober t/m april!

Argentinie Hotels Calafate Hosteria HainenTijdens je verblijf in El Calafate reserveren we een gezellige Hosteria, of (tegen een toeslag) een mooie Lodge met prachtig uitzicht. Lees meer over onze hotels in El Calafate.

 

In Torres del Paine boeken we 3 overnachtingen in een Refugio. Dit is een eenvoudige accommodatie vooral gekozen om de zeer centrale ligging! Je slaapt hier met 6 tot 8 personen op een kamer in stapelbedden, met gedeelde sanitaire faciliteiten. Als je liever iets meer comfort en een eigen badkamer zou willen, kun je tegen een toeslag ook verblijven in een Hosteria. Hier heb je een eigen kamer met douche en toilet.

 

Lees hier meer over de Refugios en Hosterias in Torres del Paine en ook de algemene informatie over de andere hotels in Argentinië. Geef ons je wensen door, we adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden qua locatie, comfort, prijs en sfeer!

 

El Calafate: een dag op de beroemde Estancia Nibepo Aike

Prijs € 173,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
El Calafate Estancia Nibepo Aike

Bezoek vanuit El Calafate de eeuwenoude estancia Nibepo Aike, en waan je een dag lang in de huid van een ware ‘gaucho’!

(meer…)

El Calafate: Gletsjer hiking “off the beaten track”

Prijs € 319,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Argentinie Glaciar Sur

Heb je zin in een avontuur en ben je fit genoeg? Dan is deze excursie een must voor jou. Je wordt vanuit El Calafate naar Lago Roca gebracht, waar je aan boord gaat. De weg over het water naar Brazo Sur is al een avontuur op zich; het witte ijs steekt af tegen de donkere bergen en het heldere water. (meer…)

El Calafate: Perito Moreno minitrekking

Prijs € 164,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Argentinie excursie Perito Moreno trekking

Deze excursie is een onvergetelijke ervaring: een trekking over het ijs van de Perito Moreno Gletsjer! Vanaf de pier vaar je over de Rico Arm naar de overzijde. Aan de overzijde aangekomen word je opgevangen door gespecialiseerde berggidsen en krijg je de benodigde materialen zoals ‘crampons’ en uitleg hoe deze werken. (meer…)

El Calafate: Ice Rivers Cruise

Prijs € 111,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Argentinie Ice Rivers Cruise

Tijdens deze boottocht bezoek je meerdere gletsjers in het Nationale Park Los Glaciares. Je gaat ’s morgens vroeg op eigen gelegenheid naar de haven in Punta Banderas, waar je aan boord gaat van een moderne catamaran. (meer…)

El Chalten: trekking naar Laguna de los Tres

Prijs € 136,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
El Chalten: trekking naar Laguna de los Tres

Bij deze privé-trekking van een hele dag ga je samen met een Engelssprekende gids op pad voor de populaire wandeling naar Laguna de los Tres. Het is een pittige wandeling, maar als je een goede basisconditie hebt dan kun je deze wandeling prima doen. (meer…)

Dag 1: (aankomst in) El Calafate, ophalen van de huurauto
Je haalt je huurauto op en rijdt naar je hotel in El Calafate aan het Lago Argentino, middenin de stille vlaktes van Patagonie. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je misschien de prachtige omgeving gaan bekijken!

 

Dag 2: per auto naar Torres del Paine National Park in Chili (345 km.)
Dit wordt een lange maar mooie reisdag. Vanuit El Calafate reis je naar het indrukwekkende Nationale Park Torres del Paine in Chili. Nadat je de grens bent overgestoken, rijd je meteen al een stukje in het Torres del Paine Park naar de Refugio waar je de komende 3 nachten overnacht.

 

Dag 3 en 4: vrije dagen in Torres del Paine National Park
Vandaag en morgen heb je twee hele dagen de tijd om op eigen gelegenheid het park te ontdekken, Torres del Paine is een absolute must voor wandelaars en natuurliefhebbers. De met sneeuw bedekte bergtoppen, ruige rivieren, watervallen, ijsblauwe meren en natuurlijk Torres, de granieten torens waar het park zijn naam aan te danken heeft. Een prachtige ervaring! Maak in ieder geval een wandeling naar het uitzichtpunt van de ijsbergen van de Grey Glacier. Ook Castillo Hill, Sarmiento Lake, Nordenskjold Lake en de grote waterval Salto Grande aan de Paine River zijn de hoogtepunten die je kunt gaan bekijken deze dagen!

 

De Refugio waar je slaapt is een eenvoudige accommodatie, maar we hebben voor deze accommodatie gekozen omdat de ligging zeer centraal is, en je heel eenvoudig op eigen gelegenheid de meest prachtige wandelingen kunt maken!

 

Dag 5: terug per auto van Torres del Paine naar El Calafate (345 km.)
Vandaag reis je weer terug van Torres del Paine in Chili naar El Calafate in Argentinie, wederom een lange reisdag. We raden je aan om meteen na het ontbijt richting Calafate te gaan rijden. Op deze manier heb je onderweg genoeg tijd heb voor de vele fotomomenten, maar kom je wel vóór het donker in El Calafate aan, waar je zal overnachten.

 

Dag 6: inleveren huurauto, einde bouwsteen
Vandaag lever je de huurauto weer in en vervolg je je reis. Bijvoorbeeld naar het merengebied bij Bariloche. Heb je de smaak van het zelf rijden te pakken? Kies dan voor een mooie fly-drive in het ruige noordwesten bij Salta!

Prijs € 695 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider