headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Ushuaia: het zuidelijkste puntje

Ushuaia

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 245 vanaf,- p.p. Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd

Ushuaia is de meest zuidelijke stad van het Zuid Amerikaanse continent en de poort naar Antarctica. Je brengt een bezoek aan het Tierra del Fuego National Park, Susana Mount en de Southern Fuegian Railway. Hier kun je de optionele ‘trein naar het einde van de wereld’ nemen. In de middag word je naar het Beagle Kanaal gebracht, waar je een catamaran boottocht zult maken langs kleine eilandjes, de Eclaireurs vuurtoren en Zeeleeuw-eiland. Vanaf de boot heb je een prachtig uitzicht op de omgeving van Ushuaia!


Dag 1: transfer naar je hotel in Ushuaia
Dag 2: excursie naar het Tierra del Fuego National Park, boottocht Beagle Kanaal
Dag 3: Ushuaia, transfer vliegveld of busstation, einde bouwsteen

Prijs € 245 vanaf,- p.p.

Inbegrepen: transfer van het vliegveld naar hotel en van het hotel naar het vliegveld, 2 hotelovernachtingen in Ushuaia incl. ontbijt, halvedag excursie naar Tierra del Fuego National Park & halvedag excursie Beagle kanaal

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, entreegelden, havengelden, fooien, persoonlijke uitgaven en plaatselijk vervoer

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Je kan de excursie op het Beagle kanaal uitbreiden met een bezoek aan het eiland Martillo waar je tussen de pinguins kunt rondlopen.

 

Reiscode: ARX004

Tijdens deze bouwsteen verblijf je 2 nachten in Ushuaia in een middenklasse hotel, het ontbijt is inbegrepen. Tijdens je verblijf in Argentinië reserveren we middenklasse hotels met eigen douche en toilet op de kamer. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden qua locatie, comfort, prijs en sfeer!

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Argentinië.

Peninsula Valdes: op zoek naar walvissen

Prijs € 98,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Peninsula Valdes: op zoek naar walvissen

Bezoek de beroemde walvissen bij Peninsula Valdes! Van juni tot midden december zie je niet alleen zeeleeuwen, zeeolifanten, pinguïns en walrussen, maar in deze periode is de kans groot dat ook de walvissen zich laten zien. (meer…)

Ushuaia: boottocht over het Beagle kanaal

Prijs € 67,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
boottocht over het Beagle kanaal.

Maak je op voor een onvergetelijke boottocht over het Beagle kanaal. Waan je in de huid van Charles Darwin en laat je meevoeren langs al het moois wat je onderweg tegenkomt. (meer…)

Ushuaia: pinguïns & Gable Island

Prijs € 240,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Ushuaia: pinguïns Gable Island

Tijdens deze excursie ga je eerst per bus vanuit Ushuaia naar Estancia Haberton. Dit is waarschijnlijk de meest afgelegen ranch die je tot nu toe bent tegengekomen, het is in ieder geval de eerste nederzetting op Vuurland!  (meer…)

Dag 1:  transfer naar je hotel in Ushuaia
Vandaag word je naar je hotel in Ushuaia gebracht, de meest zuidelijke stad van het Zuid-Amerikaanse continent en de poort naar Antarctica. Deze regio heet Tierra del Fuego (Vuurland) en wordt dan ook wel het einde van de wereld genoemd.

 

Dag 2: excursie naar het Tierra del Fuego National Park en boottocht Beagle Kanaal
Vandaag begin je met een bezoek aan het Tierra del Fuego National Park. Onderweg naar het park maak je eerst een stop bij de helling van de Susana Mount, een overblijfsel van het werk van gevangenen uit de oude gevangenis en waar nu de Southern Fuegian Railway is gevestigd. Hier kun je de optionele ‘trein naar het einde van de wereld’ nemen. Vervolgens rijd je verder, het park in. Een wandeling door dit prachtige landschap brengt je langs uitzichten op de met sneeuw bedekte bergtoppen en prachtige baaien en meren.

 

In de middag begint meteen de volgende excursie en word je naar het Beagle Kanaal gebracht, waar je een catamaran boottocht zult maken en langs kleine eilandjes komt die alleen bewoond worden door vele soorten vogels, zeeleeuwen en pinguïns. Je vaart langs de Eclaireurs vuurtoren waar een kleine kolonie aalscholvers op de rotsen leeft. Vervolgens nader je Zeeleeuw-eiland, waar je deze dieren van dichtbij kunt bewonderen.

 

Dag 3: Ushuaia, transfer vliegveld of busstation, einde bouwsteen
Na het ontbijt ga je verder met je reis, je wordt naar het vliegveld (of busstation) gebracht. Als je voldoende tijd hebt, raden we je aan om een extra overnachting Ushuaia erbij te boeken. De omgeving hier is prachtig en je kunt de twee excursies van een halve dag dan allebei op een andere dag doen, waardoor je iets meer rust hebt om van deze unieke regio te genieten.  Na deze bouwsteen kun je bijvoorbeeld (terug)reizen naar Buenos Aires, of lekker de warmte opzoeken bij de watervallen van Iguazu!

 

Prijs € 245 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider