headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hier vind je onze Argentinië excursies, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je Argentinie-rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat steeds vermeld welke excursies van toepassing zijn. Enkele  excursies zijn op individuele basis en bij anderen sluit je aan in een internationale groep, dit staat per excursie vermeld!


7 excursies

Argentinie excursie, fietstocht door Buenos Aires

Buenos Aires: fietstocht door de oude wijken

€ 73,- p.p.

Absoluut de leukste manier om Buenos Aires te leren kennen! Onder begeleiding van een gids, fiets je door de meest bekende en sfeervolle wijken (‘barrios’) van Buenos Aires zoals La Boca en San Telmo.

lees verder »
Argentinie excursie, Buenos Aires-tangoshow

Buenos Aires: diner & tangoshow

€ 80,- p.p.

Beleef de tango van dichtbij tijdens een heerlijk 3-gangendiner in een professionele dinershow! Onder begeleiding van een live-orkest zullen de professionele dansers en zangers je kennis laten maken met de tango zoals die gedanst moet worden.

lees verder »
Argentinie excursie, Calafate-Perito Moreno Minitrekking

Calafate: Perito Moreno minitrekking

€ vanaf 121,- p.p.

Deze excursie is een onvergetelijke ervaring: een trekking over het ijs van de Perito Moreno Gletsjer! Vanaf de pier vaar je over de Rico Arm naar de overzijde. Aan de overzijde aangekomen word je opgevangen door gespecialiseerde berggidsen en krijg je de benodigde materialen zoals ‘crampons’ en uitleg hoe deze werken.

lees verder »
Argentinie excursie, Calafate-Cruise

El Calafate: Ice Rivers Cruise

€ 125,- p.p.

Tijdens deze boottocht bezoek je meerdere gletsjers in het Nationale Park Los Glaciares. Je gaat ’s morgens vroeg op eigen gelegenheid naar de haven in Punta Banderas, waar je aan boord gaat van een moderne catamaranboot.

lees verder »

El Chalten: privé-trekking naar Laguna de los Tres

€ 131,- p.p.

Bij deze privé-trekking van een hele dag ga je samen met een Engelssprekende gids op pad voor de populaire hike naar Laguna de los Tres. Het is een pittige wandeling, maar als je een goede basisconditie hebt dan kun je deze wandeling prima doen. Het uitzicht op het prachtige blauwgroene meer, afgetekend tegen de grillige

lees verder »

Ushuaia: boottocht over het Beagle kanaal

€ 66,- p.p.

Maak je op voor een onvergetelijke boottocht over het Beagle kanaal. Waan je in de huid van Charles Darwin en laat je meevoeren langs al het moois wat je onderweg tegenkomt. Denk aan de vele zeeleeuwen op Los Lobos die reikhalzend naar je uitkijken, de Aalscholvers die een wedstrijdje doen wie de meeste vis kan

lees verder »

Buenos Aires: kookles Empanadas & wijnproeverij

€ 59,- p.p.

Stap in de wereld van de Argentijnse keuken en laat je meenemen door de geuren en smaken van de lokale gerechten vergezeld met de heerlijkste wijnen uit Salta, Mendoza en Patagonië! Tijdens deze excursie wordt je verwacht in het huis van de chef-kok en zijn vrouw. Je leert alles over de verschillende ingrediënten en de

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 20 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider