headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hier vind je onze Argentinië excursies, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je Argentinie-rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat steeds vermeld welke excursies van toepassing zijn. Enkele  excursies zijn op individuele basis en bij anderen sluit je aan in een internationale groep, dit staat per excursie vermeld!


9 excursies

Argentinie excursie, fietstocht door Buenos Aires

Buenos Aires: fietstocht door de oude wijken

€ 80,- p.p.

Absoluut de leukste manier om Buenos Aires te leren kennen! Onder begeleiding van een gids, fiets je door de meest bekende en sfeervolle wijken (‘barrios’) van Buenos Aires zoals La Boca en San Telmo.

lees verder »
Argentinie excursie, Buenos Aires-tangoshow

Buenos Aires: diner & tangoshow

€ 88,- p.p.

Beleef de tango van dichtbij tijdens een heerlijk 3-gangendiner in een professionele dinershow! Onder begeleiding van een live-orkest zullen de professionele dansers en zangers je kennis laten maken met de tango zoals die gedanst moet worden.

lees verder »
Argentinie excursie, locals, Salta

Salta: op stap met de locals

€ 89,- p.p.

Leer de peñas van Salta kennen zoals alleen de locals ze kennen! Je gaat samen met een Engelssprekende gids op stap naar een gezellige cafe (‘peña’), zoals bijvoorbeeld La Casona del Molino.  

lees verder »
Argentinie excursie, Salta, Safari a las nubes

Salta: safari a las Nubes

€ 113,- p.p.

Een avontuurlijke tocht per 4×4 bus langs het spoor van de beroemde ‘Trein naar de Wolken’. Je vertrekt ’s morgens heel vroeg met een rit naar de Quebrada del Toro, vanuit de hoge Movi Track-bus heb je een prachtige uitzicht over het treintraject en de unieke omgeving. Het dak kan gedeeltelijk open.

lees verder »
Argentinie excursie, Pinguins

Puerto Madryn: naar de pinguins bij Punta Tombo

€ 97,- p.p.

Vanuit Puerto Madryn is het ongeveer twee uur rijden naar Punta Tombo. Hier leeft een unieke pinguïnkolonie met ‘magellanic’ pinguïns. Ze lopen (of beter: waggelen) elke dag weer van hun nest naar het water, een indrukwekkend gezicht.

lees verder »
Argentinie excursie, Calafate-Perito Moreno Minitrekking

Calafate: Perito Moreno minitrekking

€ 148,- p.p.

Deze excursie is een onvergetelijke ervaring: een trekking over het ijs van de Perito Moreno Gletsjer! Vanaf de pier vaar je over de Rico Arm naar de overzijde. Aan de overzijde aangekomen word je opgevangen door gespecialiseerde berggidsen en krijg je de benodigde materialen zoals ‘crampons’ en uitleg hoe deze werken.

lees verder »
Argentinie excursie, Calafate-Cruise

El Calafate: Ice Rivers Cruise

€ 137,- p.p.

Tijdens deze boottocht bezoek je meerdere gletsjers in het Nationale Park Los Glaciares. Je gaat ’s morgens vroeg op eigen gelegenheid naar de haven in Punta Banderas, waar je aan boord gaat van een moderne catamaranboot.

lees verder »
Argentinie excursie, Calafate-Torres

El Calafate: Torres del Paine dagexcursie

€ 199,- p.p.

Het Torres del Paine National Park in Chili is een van de mooiste parken in Zuid-Amerika, de indrukwekkende rotsen en de spectaculaire gletsjers zullen een enorme indruk op je  achterlaten. Bij deze lange dagexcursie vertrek je al vroeg richting de Chileense grens.

lees verder »

El Chalten: privé-trekking naar Laguna de los Tres

€ 145,- p.p.

Bij deze privé-trekking van een hele dag ga je samen met een Engelssprekende gids op pad voor de populaire hike naar Laguna de los Tres. Het is een pittige wandeling, maar als je een goede basisconditie hebt dan kun je deze wandeling prima doen. Het uitzicht op het prachtige blauwgroene meer, afgetekend tegen de grillige

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 20 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider