headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Individuele rondreis Argentinië:
Reis langs pampa’s en gletsjers naar Patagonië door Argentinië!

 

Hier vind je onze individuele Argentinië vakanties! Reis naar de beroemde Perito Moreno gletsjer en het prachtige nationale park Los Glaciares, waar je per boot op zoek gaat naar de indrukwekkende ijsmassa. Bezoek ook de spectaculaire watervallen van Iguazu, de Quebrada de las Conchas bij Cafayate en de wijngaarden in het zachte klimaat van Mendoza!

 

5 rondreizen

Brazilie Argentinie rondreis

Argentinië & Brazilië: Woestijnen, Watervallen en Wetlands

20 dagen

vanaf € 2015,- p.p.

Een veelzijdige rondreis van het bruisende Buenos Aires naar de woestijnachtige omgeving van Salta, naar de indrukwekkende watervallen van Iguazu, de kristalheldere riviertjes bij Bonito, het fantastische natuurgebied bij de Pantanal en als afsluiter Rio de Janeiro!

lees verder »
Argentinië rondreis Hoogtepunten

Jubileumrondreis: de Hoogtepunten van Argentinië

17 dagen

vanaf € 1689,- p.p.

Een avontuurlijke 17-daagse rondreis! Je hebt ruim de tijd in bruisend Buenos Aires, bezoekt de beroemde Perito Moreno gletsjer bij Calafate en maakt een avontuurlijke fly-drive in het ruige noordwesten rond Salta. De reis eindigt bij de watervallen van Iguazu.

lees verder »

Amazing Argentinië

22 dagen

vanaf € 2619 ,- p.p.

Een veelzijdige rondreis! Je bezoekt de watervallen bij Iguazu, het ruige berggebied rond Salta, de meren van Bariloche, Peninsula Valdes, de Perito Moreno gletsjer en het zuidelijke Ushuaia.

lees verder »
Patagonie rondreis

Argentinië & Chili rondreis: Bergtoppen & Gletsjers in Patagonië

19 dagen

vanaf € 2225,- p.p.

Avontuurlijke rondreis langs de hoogtepunten van zuidelijk Argentinië en Chileens Patagonië. Je reist van Buenos Aires naar de Perito Moreno Gletsjer bij Calafate, naar El Chalten, het indrukwekkende Torres del Paine in Chili en naar Ushuaia op Vuurland.

lees verder »

Andes Avontuur: Argentinië, Bolivia & Chili

22 dagen

vanaf € 1845,- p.p.

Een rondreis door 3 landen langs de hoogtepunten van de Andes! Bruisend Buenos Aires,de rode rotsen van Salta, de koloniale steden en het hoogland van Bolivia, een avontuurlijke zoutmeren-expeditie naar San Pedro in Chili en natuurlijk de prachtige hoofdstad Santiago.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 19 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider