headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Het was de eerste keer dat we een reis lieten verzorgen ipv zelf boeken. Maar is zeker voor herhaling vatbaar!

 

Het was de eerste keer dat we een reis lieten verzorgen ipv zelf boeken. Maar is zeker voor herhaling vatbaar. De goede verzorging beviel goed ūüôā Erg goeie communicatie, snelle reacties, etc.

 

De geboekte W-trek in Patagonie was boven verwachting. Op het wensenlijstje staan meerdere landen. Voor zover Outsight hier naartoe reizen verzorgd, zullen we wellicht wel gebruikmaken van Outsight!

— Renske & Floris - Argentinie

Wat hebben we een bijzonder mooie vakantie in Argentini√ę gehad! Voor jullie organisatie natuurlijk een dik compliment. Wij zijn zeer over jullie te spreken!

 

Wat¬†hebben we een bijzonder mooie vakantie in Argentini√ę gehad! En dit mede dankzij jullie! Wij hebben¬†jullie communicatie, service en uitvoering werkelijk¬†TOP gevonden! Echt dikke complimenten voor al jullie inspanningen, wat hebben jullie het allemaal fantastisch geregeld.

Een dikke dankjewel, ook namens Wouter. We hebben je betrokkenheid, eerlijkheid, mening en het super regelwerk zeer gewaardeerd!

Voor jullie organisatie natuurlijk een dik compliment. Wij zijn zeer over jullie te spreken.

— Miriam & Wouter, Leveroy - Argentinie

Jullie geven het gevoel of je samen bezig bent een reis te organiseren. Het is gelijk vertrouwd en dat is echt professioneel.

 

Wat hebben wij een mooie reis achter de rug. Zeker nu de jetlag aan het wegtrekken is en we de eerste foto‚Äôs hebben bekeken, beginnen alle indrukken te landen. Maar het is ff wennen zo van de Atacama in de pepernoten. Het was een geweldige reis en ervaring. Patagoni√ę en de zoutvlaktes hebben het meeste indruk gemaakt. Paaseiland was interessant, maar daar was het vooral de accommodatie. Het lag schitterend aan de zee.

 

Ja, we hebben eigenlijk niks om over te zeuren. Compliment aan jullie! Blijf zo bezig. Jullie geven het gevoel of je samen bezig bent een reis te organiseren. Het is gelijk vertrouwd en dat is echt professioneel.

— Mieke en Louis de Haan, Nieuwerkerk aan den IJssel - Patagonie & Paaseiland

Gisteren zijn we terug gekomen van een fantastische reis door Argentini√ę die mede door jouw tips en adviezen perfect verlopen is!

 

Gisteren zijn we terug gekomen van een fantastische reis door Argentini√ę die mede door jouw tips en adviezen perfect verlopen is! Patagonie was prachtig waarbij we enorm veel geluk hadden met het weer (alle dagen zon, geen regen terwijl de gids bij de gletsjer zei dat het normaal iedere dag wel even regent) maar het verblijf op El Ombu was wat mij betreft het hoogtepunt; paardrijden vind ik fantastisch en had gedacht dat een paar keer te mogen doen maar dat kon ongelimiteerd en de gastvrijheid van de eigenaars was ongekend. We kwamen maandagochtend vroeg aan, konden aanschuiven voor het ontbijt en direct mee met de eerste tocht en ook de donderdag mochten we nog de hele dag mee-eten en gebruik maken van alle voorzieningen. Door jouw advies hebben we er een volle extra dag doorgebracht wat heel fijn was.

 

Het was een onvergetelijke reis, nogmaals complimenten voor de organisatie!

 

— Rachel - Argentinie

We hebben een geweldige reis gehad. Heel veel gezien en gedaan

 

We hebben een geweldige reis gehad. Heel veel gezien en gedaan en we zijn nu een beetje aan het uitrusten. Alles was prima georganiseerd. Ik ben erg tevreden over de begeleiding  door jullie!

— Wim Abrahams & reisgenoten, Alkmaar - Argentinie

Reisvoorstel aanvragen
close slider