headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Maak je stoel groen met Green Seat

Door de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen dragen verre vliegreizen bij aan klimaatverandering. OutSight realiseert zich dat de schoonheid van de natuur onderdeel is van een onvergetelijke vakantie en steunt daarom GreenSeat. OutSight biedt haar reizigers dan ook graag de mogelijkheid om met een groene stoel te vliegen! Klik op het logo en berekenen de compensatie van je vlucht:greenseat

Kiezen voor Greenseat is een prima manier om verantwoording te nemen voor de schadelijke uitstoot die een vliegreis veroorzaakt. Op deze manier kun je bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering en het helpt de prachtige vakantiebestemmingen te beschermen! Greenseat berekent aan de hand van ingevulde vluchtgegevens hoeveel uitstoot er door de vlucht wordt veroorzaakt. Als je besluit de vlucht te compenseren via Greenseat.nl, investuur je in duurzame energieprojecten die zorgen voor een reductie van dezelfde hoeveelheid broeikasgassen in de atmosfeer.  Hiermee neutraliseer je de impact die de vliegreis heeft op het klimaat.

 

Als je wilt weten wat de kosten zijn om jouw vlucht te compenseren, kun je dit eenvoudig laten berekenen via deze Greenseat-calculator.
Ter indicatie: een retourvlucht Tanzania, Nepal of Mexico compenseren kost ca. € 10,- p.p.

 

greenseat2


Meer weten of meteen je stoel groen maken? Meer informatie over de duurzame klimaatprojecten en investeringen en de positieve effecten hiervan voor de lokale gemeenschappen kun je terugvinden op Greenseat.nl. 

Reisvoorstel aanvragen
close slider