headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Over prijzen en boeken

JOUW REIS
Maak je selectie door bouwstenen, excursies of een rondreis te selecteren. Jouw selectie komt dan in Jouw Reis terecht. Als je op Jouw Reis klikt, kun je in het overzicht van je selectie altijd bouwstenen toevoegen, excursies verwijderen, of de volgorde veranderen.

Je ziet in het overzicht van Jouw Reis het totale aantal bouwstenen, excursies en rondreizen & het aantal dagen.

De totaalprijs wordt daar nog niet vermeld, omdat de werkelijke prijs afhankelijk is van eventuele toeslagen en extra transfers, aansluitende vervoersonderdelen en losse hotelovernachtingen die nodig zijn om van je selectie een logische rondreis te maken. Ook het aantal dagen in Jouw Reis is dus slechts een indicatie!

 

AANVRAGEN
Wil je deze selectie aanvragen? Als je hebt gecontroleerd of alle onderdelen van jouw selectie  in Jouw Reis staan, kun je klikken op ‘Aanvragen’. Je vraagt daarmee aan ons om een vrijblijvende offerte op maat te maken! Bij je aanvraag kun je altijd nog vragen en opmerkingen toevoegen. Geef ons zoveel mogelijk informatie over je wensen en verwachtingen, het budget en andere dingen waar we rekening mee kunnen houden. Ook kun je bij je aanvraag doorgeven of je wel of geen internationale vlucht bij ons wilt boeken.

 

REISVOORSTEL
Wij gaan dan voor je aan de slag en we maken zo spoedig mogelijk, maar bijna altijd binnen twee werkdagen, een reisvoorstel op maat! Soms hebben we nog wat vragen en nemen we eerst contact op voor we aan de slag gaan. Na enkele dagen krijg je dan van ons een reisvoorstel met de prijs per persoon en het juiste aantal reisdagen.

Reisvoorstel aanvragen
close slider